Problem

Om du tror att ditt Apple-ID är utsatt för risk

Meddelande från en enda person hane

Byt från SMS till WhatsApp för att skicka och ta emot meddelanden, samtal, bilder, videor, dokument, och Röstmeddelanden. OBS: Kostnad för datatrafik kan tillkomma. Kontakta din operatör för detaljer.

Återfå kontrollen över ditt Apple-ID

Befästa ditt konto med tvåstegsautentisering Den armé sidan skrevs ut den Jan 28, Tvåstegsautentisering även känd som tvåfaktorsautentisering eller multifaktorautentisering ger en säkrare inloggningsprocess. Du måste slutföra två separata kliv när du försöker logga in: Indicera lösenordet för ditt konto. Autentisera genom en mobilapp, sms, säkerhetsnyckel eller biometriska sensorer. Att ha dessa två kliv gör det svårare för en obehörig person att komma åt ditt konto. Även om de får kännedom försåvitt ditt lösenord kan de inte logga in utan det andra steget.

Meddelande från en partner

Logga in med tvåstegsautentisering

Dom här stegen kan hjälpa dig bedöma om så är fallet och återfå kontrollen över ditt konto. Tecken gällande att ditt Apple-ID är utsatt förut risk Ditt Apple-ID kan vara naken för risk om du fått en kontomeddelande från Apple om en förändring som du inte har gjort alternativt om det förekommer kontoinformation eller ändringar du inte känner igen. Till exempel: Du får ett e-postmeddelande eller övrigt meddelande om att ditt Apple-ID använts för att logga in på ett enhet du inte känner igen alternativt inte använt nyligen till exempel försåvitt att ditt Apple-ID användes för att logga in på iCloud på ett Windows-PC.

Hade du nytta av den här informationen?

Trött To help protect against abuse ort spammers, Outlook. If you recently created a new Outlook. What are the Outlook. Limits for non-subscribers vary on usage history. The sending limits of any third party connected accounts depend upon the service provider. What's the file attachment size limit in Outlook. The attachment size limit for files is 34 MB.

Därför är återställningsuppgifter och säkerhetskopior viktiga

Avbryt Använda Meddelanden på iCloud iCloud håller hela meddelandehistoriken uppdaterad och tillgänglig gällande alla dina enheter, till och tillsammans när du ställer in en absolut ny enhet. Så här fungerar det Meddelanden på iCloud uppdateras automatiskt odla att du alltid har samma utsikt överallt där du använder iMessage. När du raderar ett meddelande, en foto eller en konversation på en avdelning tas den bort på alla dina enheter. Och eftersom alla bilagor lagras på iCloud kan du spara plats på din enhet. Du måste likaså använda tvåfaktorsautentisering med ditt Apple-ID samt aktivera iCloud-nyckelring.

Leave a Reply